Jump to content

nolep

Member
  • Content Count

    317
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nolep last won the day on May 29

nolep had the most liked content!

About nolep

  • Rank
    Virtuoso

Player Details

  • Username
    nolep
  • Wagered (BTC)
    0.00001348
  • Wagered (DOGE)
    40,189.15023

Recent Profile Visitors

206 profile views
  1. saya setuju sama agan , kalau lagi keluar gak pernah main soalnya kalau saya takut aja . nanti ketahuan bisa keciduk jadi kalau lagi main paling ya kita mabar
  2. I really don't believe in things like talismans because it can't really make me make a profit, I'm also more confident with the strategy that I made because it can make me benefit. the amulet can't make me profit because it's very impossible so it is impossible for a talisman to increase profits. I really agree with you, man, I also prefer the strategy that I made because it can make me get more profits. talismans when seen today are very ancient and impossible if the amulet can make rich people rich people from amulets, yes I really agree with you
  3. kemahalan kalau rog om, saya cuma mau beli lepi yang ada ice breaking waktu itu nyobain punya temen enak gak gampang panas jadi enak .
  4. in my opinion focus is very important because focusing on playing we can get the benefits we want to find. but sometimes too focused on playing makes us complacent until we get a loss. but the focus can also determine the advantages and disadvantages. wow the focus in the game is arguably not always determine the benefits because too focused can make us lose huh yes I always place targets when I gamble with the aim that I can get daily profits
  5. namun selama masih banyak teman di room tetap membuat kita senang karena teman di room sudah saya anggap saudara di online
  6. in my opinion this is quite reasonable because Primedice was first created and also Eddie did not want to turn Primedice into another site. so he prefers to create new sites that are made like online casinos. in my opinion this is quite reasonable because Primedice was first created and also Eddie did not want to turn Primedice into another site. so he prefers to create new sites that are made like online casinos. yes it's very true, but both sites have advantages and disadvantages
  7. what makes me always come back to playing in Primedice is that many friends are already very familiar like friends so even though switching websites has already been done, I will come back here again just to chat. but in my opinion, there are no sites that can compete with primedice, except if they are one creator yes, I like you always come back because there are lots of friends
  8. saya kalau main si ya tiap hari tapi gak seganas dulu , saat ini lagi nabung incer lepi haha
  9. I use martingale and in my opinion it's a very good strategy to increase your balance quickly honestly martingle is not suitable to be played in the long run and you will meet a long red who will not stop when playing using martingle. I myself play martingle quickly to avoid long red Martingle's main weakness is that we will meet with a long red while playing so you have to play with it for a while and be patient and calm. I play martingale with frequent referrals to always be able to make a profit
  10. yang saya lakukan saat tidak punya saldo ya ngeforum buat nambah ilmu dan strategy biar nanti pas ada saldo bisa buat kita coba terapkan
  11. sama gan kayak saya tau informasi ini dari thread ini , mungkin jika tidak ada thread ini saya benar benar tidak akan tau mengenai informasi atm bitcoin , terimakasih buat yang ngasih info. iya sama sepeerti saya jarang banget cari berita kayak gini , kadang juga kalau berita di internet kalau gak yang muncul di rekomendasi gak dibaca , kadang mau cari ginian males jadi gak tau
  12. siap om , untuk intensitas judi sudah cukup berkurang dan lebih sering nongkrong di forum .
  13. kalau bitcoin benar benar hilang yang pasti ada dipikiran saya internet juga hilang , karena menurut pendapat saya bitcoin akan selalu ada selama ada internet , namun ya menurut saya jika bitcoin tiba tiba hilang akan ada banyak orang mengalami kerugian termasuk saya , dan harus mulai mencari pekerjaan . bener banget gan , saat ini yang menjadi pikiran banyak orang termasuk saya yaitu internet murah ternyata bukan saya saja yang memikirkan persoalan ini.
  14. iya om , ya kebetulan saya dulu juga kecanduan namun sudah bisa berhenti . dan untuk saat ini sudah bisa mengurangi
  15. iya gan , saya rasa bitcoin berpengaruh mngurangi pengangguran yang malas bekerja keras , jadi cukup mantengin laptop melakukan trading atau mengikuti airdrop ya itu adalah salah satu yang bisa mengurangi pengangguran . namun ini tipe pengangguran yang gak malas dan suka kerja keras namun tidak terlihat . mungkin jika di legalkan nanti koruptor nyuci uangnya dimasukin ke crypto terus di simpen dulu jadi aman . ya jangan gunakan idr sebagai patokan namun ya bitcoin tersebut patokan membeli barang , misal agan beli kopi harga 0.01 btc ya agan bayar harga tersebut gak usah disamakan sama idr . atau simplenya pemerintah menciptakan koin yang nanti digunakan warga negara kita untuk transaksi .
×