Jump to content

GilangMustaqin

Member
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GilangMustaqin


  1. 73.73

    placed by GilangMustaqin on 27/08/2019

    Wagered

    0.00000100btc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000001btc.svg

     

    07.30

    placed by GilangMustaqin on 27/08/2019

    Wagered

    0.00000100btc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000001btc.svg

     

    73.37

    placed by GilangMustaqin on 28/08/2019

    Wagered

    0.00000100btc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000001btc.svg

     

    37.73

    placed by GilangMustaqin on 28/08/2019

    Wagered

    0.00000100btc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000001btc.svg

     

    00.37

    placed by GilangMustaqin on 28/08/2019

    Wagered

    0.00000100btc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000001btc.svg

     


  2. i found a minor bug in android version, when i wanna exit (pressing "back" button and confirmation dialog appears then click "yes") the app will extracting assets, not exiting app.

    .

    the app is already great, but it will be more awesome if the UI more smaller on Mobile. i know its better on Tablet, but not everyone using tablet. for example on chart, font size in bet history etc.


  3. 4 hours ago, gondrong said:

    Berapa pun tehnik yang kita punya tetap saja kalah gan karena bukan kita yang membuat sistem,meskipun mengubah strategi ganti side tetap saja gak akan merubah keadaan misalkan sudah kena longred.

    setuju banget sih ini, nggak ada strategi aman dalam dunia crypto gambling.

    aing po 7 aja kena 91 red


  4. 00.84

    placed by GilangMustaqin on 06/08/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000122ltc.svg

     

    48.00

    placed by GilangMustaqin on 08/08/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000122ltc.svg

     

    00.48

    placed by GilangMustaqin on 08/08/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000122ltc.svg

     

    04.80

    placed by GilangMustaqin on 09/08/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000122ltc.svg

     

    00.04

    placed by GilangMustaqin on 09/08/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    1.01x

    Profit

    0.00000122ltc.svg

     


  5. 8

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     

    placed by GilangMustaqin on 19/07/2019

    Wagered

    0.00012000ltc.svg

    Multiplier

    2.00x

    Profit

    0.00012000ltc.svg

     


  6. 6 hours ago, rianwarcil said:

    betul sekali gan, apalagi kalau bet HR nya lose, si pemain pun akan panas dan nafsu pasti betnya besar2an, iya ada juga yang sudah win gede trus bagi-bagi di chat room, pemain dlu mah pada baik-baik kalau sudah bet HR trus win pasti ada aja saweran di chatroom, kalo sekarang dah jarang :v mungkin karna efek btc naik jadi sayang mungkin wkwkw..

    kalo soal saya masuk HR pernah tetapi sudah lama sekali kisaran 2 tahun kebelakang kang... dah kapok HR wkwk 😛

    true banget gan, kangen pd yg dulu :(

×