Jump to content

davincuy

Member
  • Content Count

    3,178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Reputation Activity

  1. Like
    davincuy reacted to Noeprellik1 in Tips Terbesar Yang Pernah Saya Terima Di Prime Dice   
    Iya ane rasa juga begitu. Berarti sekarang harus mengubah kebiasaan sedikit sepertinya. Ane harus segera mengurus ijin TKI untuk berbaur dengan bule di ruang ngobrol sebelah
  2. Like
    davincuy got a reaction from SEMPAXs in Event Menyambut Ulang Tahun primedice yang ke 6   
    salah satu event yang paling ditunggu2 dari masyarakat PD, moment yg paling ane suka keknya yang nomor 2. yaitu edi bagi2 BTC ke playernya
    tahun lalu waktu streaming dia membagikan 100$ ke beberapa player , semoga player indo ada yg menang lagi 18 mei nanti
  3. Upvote
    davincuy got a reaction from MrNice23 in Primedice Chat Dying ?   
    as you can see, most of PD player all go to the other site (Stake)
    The dice is really the same with PD , so i think they prefer to play Dice and many more games there
  4. Haha
    davincuy got a reaction from GilangMustaqin in Kemenangan Besar ETH Yang Pernah Saya Lihat Di Sini   
    Saya juga gabisa nge judge gitu aja si om  
    cman ya kadang ngeliat kemenangan yang agak impossible dengan BB raksasa ngebuat ane mikir demikian wkwk
  5. Like
    davincuy got a reaction from pfodo in If you want to win big!   
    Thankyou for your strategy !!! it works to me. Goodluck for you !!!!

  6. Like
    davincuy got a reaction from SEMPAXs in (Diskusi) Apa Pendapat Anda Tentang Regulasi Kripto di Indonesia   
    Saya pribadi tidak terlalu mementingkan terhadap regulasi pemerintah indonesia, yang penting Crypto / BTC tidak dilarang saja menurut saya sudah hal yang bagus
    lagi pula regulasi btc di indo ini tidak membawa dampak pada harga yang sangat signifikan, dan speertinya untuk menjadi pembayaran di indonesia sndiri BTC butuh waktu yang lama karna masyarakat indo sndiri masih awam dan tidak mengenal BTC
  7. Like
    davincuy got a reaction from Flansca in Apakah agan setuju jika forum Primedice dan forum Stake disatukan?   
    Sepertinya saya kurang setuju gan kalo disatukan, karena dari penjelasan support sndiri Primedice adlaah website pertama mereka dari tahun 2013 
    dan kemudian dikembangkan Stake (Dengan berbagai game disana)
    jadi kemungkinan lebih gampang kalo forumnya pun terpisah daripada disatukan.. walaupun sepi forum PD tetap ada challenge dan lumayan banyak kok yang join
  8. Like
    davincuy got a reaction from Flansca in Tipe Manakah Kalian dalam berjudi?   
    Berati bisa dibilang agan jarang untuk hunting PO besar dan pula juga jarang menggunakan pre roll untuk melakukan sebuah bet ya ..
    sebenernya ikutin kata hati itu sangatlah efektif, jika merasa beruntung saya biasa pre roll dlu 100 - 500 nonce baru abis itu start dari bb terkecil dan biasanya hunt po besar seperti 99x 
  9. Downvote
    davincuy reacted to CaptainLorca in Your thoughts on the recent spam   
    Hey guys,
    you probably caught us Mods, Support and different users shouting out to stop the ridiculous spam.
    what i‘m Speaking of are things like „nice; gl all; ty rb“ or just saying hi to every single one around.

    We all know that’s all because grabbing attention of HRs and of course.. catching some pennyrain.
    Guys.. really. Stop making a fool of you. Start having real conversations as it used to be. I don’t know, but don’t you feel kind of stupid posting random stuff, just to be recognized? I won’t name anyone here but I know the specialists. Is it always necessary that a Mod or Support has to wield the Banhammer?
    (Yes I know it’s Not 24/7 like that.. but far too often)
    Think about it, discuss or whatever. I just hope it stops for the sake of all here.
  10. Downvote
    davincuy got a reaction from CaptainLorca in If someone accidentally tips you 1 BTC?   
    if only 10k satoshi it might be possible to return it back, that is not a big probs
    but this is 1 BTC. i am talking about reality, who wont to get some free $3600 ?  
  11. Haha
    davincuy got a reaction from Imgroot in I'm Groot!   
    Welcome groot! Make sure u are not saying "i am groot" in every post  
  12. Upvote
    davincuy got a reaction from MrNice23 in Goals!?   
    Actually my goals is a daily profits. my daily profit is 10% per day
    so when my balance is 0.02 BTC i need to make 200k satoshi each day. in ten days you can make it profit 100% 
  13. Like
    davincuy got a reaction from Josenete in Hii everyone im Josenete   
    Welcome in PD Josenete, hope u enjoy here in PD game and also in Forum, 
    Hope u get a lot of profit  
  14. Like
    davincuy got a reaction from nikowin44 in Are you a successful gambler?   
    i think what succesfull mean was when u got so many profits and u only lose a few (Also have a good strategy , and can control the emotions)
    well if you won around 1 BTC and bust around 0.37 . i think u are a successful one  
  15. Like
    davincuy got a reaction from Crwth in Personal Introduction by Crwth   
    Hey Crwth! Welcome to PD 
    hope u enjoy here and hope u make a good profit too  
  16. Like
    davincuy got a reaction from Noeprellik1 in Yang Kalian Lakukan Ketika Tidak Punya Balance untuk Judi?   
    WKwkwk hampir sama kayak saya gan  tapi biasanya sembari saya nunggu janda lewat sambil chat di chatroom ane buka youtube/netflix biar ga bosan
  17. Like
    davincuy got a reaction from Flansca in Any doubt playing dice? (especially in here)   
    I rarely do a pre rolls. for me, i have my trust on PD.
    well i think if i have any doubts . im going to change the seeds  
  18. Confused
    davincuy reacted to UchihaRaj in 🏆 [0.08 BTC] PD Olympics: Long Jump   
    LoL , Well that was too fast to be done within 70 bets !!!
    Roll Number : 0.76
    Bet: 27,386,599,786
    placed by UchihaRaj on 15/01/2019
    Wagered
    0.00000100 Multiplier
    2.00x Profit
    0.00000100 Roll Number : 98.83
    Bet: 27,386,600,167
    placed by UchihaRaj on 15/01/2019
    Wagered
    0.00000100 Multiplier
    2.00x Profit
    0.00000100  
    Damn no more Bojana Maths Challenges 😭😭😭
     





  19. Like
    davincuy got a reaction from Bojana in 🏆 [0.08 BTC] PD Olympics: Long Jump   
    4.13
    Bet: 27,348,569,318
    placed by davincuy on 14/01/2019
    Wagered
    0.00002800 Multiplier
    2.00x Profit
    0.00002800 98.06
    Bet: 27,348,570,393
    placed by davincuy on 14/01/2019
    Wagered
    0.00002800 Multiplier
    2.00x Profit
    0.00002800  
  20. Haha
    davincuy got a reaction from dikarico in [Info] Warung Rokok Jual Bitcoin   
    Wwkwkkwk RT/RW makin byk kerjaannya ya, udah ngurusin warga + Tanda tanganin KTP baru
    malah disuruh jaga Crypto  
  21. Haha
    davincuy got a reaction from ThePug in If someone accidentally tips you 1 BTC?   
    Hmm lets be honest. i think i'm gonna runaway  
    its not my fault right ?  
  22. Haha
    davincuy got a reaction from Noeprellik1 in High Roller "Settingan"?   
    WKwkk pasti banyak gan  
    kalo di post mah ga ada yg dibanggakan dong.. kasihan juga kalo yg kalah di ekspos, sakit hati nanti playernya yg kalah tsb
  23. Haha
    davincuy got a reaction from Noeprellik1 in [Info] Warung Rokok Jual Bitcoin   
    Wkwkw apalagi all in trus kalah.. misalkan beli rokok 15rb lalu beli BTC 50rb
    berati yang ada kalo kalah jatohnya beli rokok seharga 65rb  
  24. Like
    davincuy got a reaction from pakar1 in 🏆 [0.1] The Three Wise Men   
    Bet: 27,150,870,151
    placed by davincuy on 08/01/2019
    Wagered
    0.00010000 Multiplier
    300.00x Profit
    0.02990000 Bet: 27,150,959,845
    placed by davincuy on 08/01/2019
    Wagered
    0.00010000 Multiplier
    300.00x Profit
    0.02990000 Bet: 27,151,530,502
    placed by davincuy on 08/01/2019
    Wagered
    0.00010000 Multiplier
    300.00x Profit
    0.02990000  
  25. Haha
    davincuy got a reaction from Noeprellik1 in High Roller "Settingan"?   
    Kalo ane sih ga berpikiran sampe kesnaa gan  
    soalnya kadang pun yg jadi HR tersebut chat di CR UK ..
×