Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28/11/18 in all areas

  1. 2 points
    Stategy ini sudah saya coba selama 1 minggu. dan saya menulis ini sambil saya praktekkan : CARA MANUAL: 1. seting pay out 1.10 / win change 90% atas atau bawah memulainya terserah saja 2. bet pertama saya mulai dari 100litosi ( karena saya modal ltc) 3.lakukan roll sampai anda anda kena red 4.Zigzag, jika kena red,maka anda harus membalik posisi over winnnya dan naikkan bet 1600 litoshi jika masih kena red balik lagi posisi over winnya dan naikkan betnya 25000 litoshi dan jika kena red lagi naikkan 409600 litoshi ( saya belum pernah kena sampai empat kali zigzag,,untuk menghindari 4 kali zigzag siapkan modal lebih atau bet anda turunkan sesuai selera), jika hijau, anda roll terus sampai kena red lagi dan melakukan zigzag.begitu seterusnya. profit yang di hasilkan jika: 1 red = 60 litoshi 2 red = 860 lotoshi 3 red = 13660 litoshi => profit yang saya share di bawah ini tidak murni selalu hit zigzag. tetapi di tambah dengan cara high bet, tetapi po tetap 1.10 selamat mencoba Bagaimana menghasilkan lebih dari strategy ini? saya akan bahas di topik selanjutnya "to be continued"
  2. 2 points
    Fast and Furious! Ends: 03/12/18 @ Midday (12pm) GMT Requirements: Make 5 consecutive winning bets on a 5x payout. Side is not specified, you may choose between 'roll over' or 'roll under' and seeds cannot be changed. Minimum bet: 0.00000100 0.00002200 0.00003500 0.00013000 2.00000000 1 valid entry per household. Bets cannot be hidden during the whole duration of the promotion. Bets must have been made after the commencement of this promotion. 10+ forum post count. Prize Pool(s) Minimum prize pool: 0.01 BTC If over 30 participants: 0.03 BTC If over 40 participants: 0.05 BTC If over 50 participants: 0.08 BTC How to Enter Respond to this topic, and link your bet IDs using the link function in the text editor. (Paste your bet id, then highlight and click on the link bet button, as shown in image below)
  3. 2 points
    Kristoffff

    What’s your highest all in bets?

    Probably 0.5 btc was my highest bet at once. I can promise you I don't wanna do that again. My heart was pounding haha.
  4. 2 points
    Kristoffff

    If you had 100 BTC

    Probably wouldn't be able to stop myself from gambling like 20 bitcoin and then realising i need to withdraw all this money. Invest half in crypto-alts. and the other half I'd cash out for fiat at a good price so I can start working part-time. Wouldn't really buy anything with it, just pay off my loan for my home.
  5. 1 point
    Miladmirzaei

    If you had 100 BTC

    what thing you will buy if you won 100 btc or more than 100 btc ? lets to dreaiming and answering we know dream will be reality if we thinks about that . have good luck and ejroy your times in pd
  6. 1 point
    Steve

    Choose a Charity Poll #4

    Check out the charities below and cast your vote for the one you want us to donate $1,000 to Omninano.org - Omni Nano has a mission to inspire today's youth to become the leading scientists of nanotechnology. Their goal is to make nanotechnology education available in every high school and college. Codetoinspire.org - Code to Inspire is the first coding school for women in Afghanistan. CTI uses technology education to empower women in their fight for social, political and economic equality. Eff.org - The Electronic Frontier Foundation defends civil liberties in the digital world. EFF's goal is to ensure that rights and freedoms are enhanced and protected as our use of technology expands. Wikipedia.org - Wikipedia is a free online encyclopedia that is created and edited by volunteers worldwide. Litecoin-foundation.org - The Litecoin Foundation is a promoter of both Bitcoin and Litecoin. Their main goal is developing and advancing blockchain technology for the future. A winner will be decided by which charity has the highest total votes between Twitter and the forum polls! (Combined with Stake votes)
  7. 1 point
    Indeed the challenge took time , but earned a handsome profit. All's well , that ends well. ( I want more of @Jelena's giveaways 😎😎 ) Bet: 25,789,833,705 placed by UchihaRaj on 28/11/2018 Wagered 0.00000100 Multiplier 5.00x Profit 0.00000400 Bet: 25,789,834,053 placed by UchihaRaj on 28/11/2018 Wagered 0.00000100 Multiplier 5.00x Profit 0.00000400 Bet: 25,789,834,457 placed by UchihaRaj on 28/11/2018 Wagered 0.00000100 Multiplier 5.00x Profit 0.00000400 Bet: 25,789,834,794 placed by UchihaRaj on 28/11/2018 Wagered 0.00000100 Multiplier 5.00x Profit 0.00000400 Bet: 25,789,835,118 placed by UchihaRaj on 28/11/2018 Wagered 0.00000100 Multiplier 5.00x Profit 0.00000400
  8. 1 point
    davincuy

    Diskusi celeng minggu ke 11/26

    Wkwkwkwkkwwkwk ituuu aja modal dari janda janda yg bertebaran pax, okelah siap nanti dicoba otw deposit dlu
  9. 1 point
    roomfirst

    Diskusi celeng minggu ke 11/26

    Maksud ane 390 doge + bch dikit gake sampe 50k bch udah hit jadi kalau dikira kira sekitaran 10-20k satoshi, jadi bukan tambahan 10k satoshi
  10. 1 point
    Topik ini sepertinya sudah tidak relevan lagi untuk di bahas.semua sudah terjawab dengan berjalannya sistem pay per post dan pembayarannya pun telah di naikkan maka dengan ini saya nyatakan topik di tutup
  11. 1 point
    cryptomonkey

    If you had 100 BTC

    ... and now, start all your plans backwards - learn a skill, get a steady job, then go on to complete your wishlist in reverse order because that is waht your life gonna look like, in real reality wish you best!
  12. 1 point
    maverick528

    Is anyone here still mining?

    Im still doing small mining,nothing serious. Years ago I bought a pair of USB sticks for mining SCRYPT coins, like LTC or DOGE. The plus side is that they dont eat a lot of energy, and you can have them plugged into your laptop or PC all day without you noticing you are mining. The down side is that now they are obsolete, both sticks working 24 hours only generate between 2k and 3K litoshis. But I keep them running anyway ..... Sometimes I also mine with a video card some Neoscrypt coins like FTC or ORB, but only when I have some "free" electricity...
  13. 1 point
    Nontonnya demen ya bang, kalo kejadian amit2 dahhh
  14. 1 point
    Bet: 25,780,654,290 placed by DarkoD on 28/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,780,654,444 placed by DarkoD on 28/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,780,654,611 placed by DarkoD on 28/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,780,654,809 placed by DarkoD on 28/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,780,654,891 placed by DarkoD on 28/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000
  15. 1 point
    kottigr1

    Музыка

    Я музыку в основном слушаю под настроение. Но люблю тяжелую, метал.
  16. 1 point
    Ada fasilitas gituan yang fee nya gak banyak. Biasanya ane pake fasilitas gituan bersama bang @NEO (nama disamarkan takut terciduk) hehe, begitu !cv via bot langsung dah di PM, transaksipun cepat dan lancar. tapi gituannya ya ga besar2 banget, tapi lumayan membantu sekali lho. bisa di cobain.
  17. 1 point
    cryptomonkey

    Is anyone here still mining?

    mining, you say?! that is a wonderful hobby! yes, indeed - you can mine very well: if not for the purpose of immediate profit, or as they say, Lambo to the Moon :p! when you begin to learn, it opens up a new world of many fun activities, ranging from fixing computer hardware to learning about programming and general setup; since it is packed with information, every miner will find it's purpose and calling in the world of computers, to meet new friends & open a new view of possibilities! anything that involves research and learning is worth a while in life, because it brings multiple benefits, maybe not seen for immediate eye...
  18. 1 point
    dikarico

    Diskusi celeng minggu ke 11/26

    hem, Semangat donk cuy pake niat yang bener biar cepet ketangkep. ane juga sama kaya ente kaya susah gitu, kalo hari ini gak dapet besok coba lagi, pasti bisa. ganti-ganti koin aja, biasanya over/under 2x trs pindah pindah. atau ada yang 4x over/under trs pindah. ada lagi yang sampek 5x over/under (biasanya pake dicebot) tinggal liat polanya aja larinya kemana. SEMANGAATT.....
  19. 1 point
    okayy siaapp bang diikk , nanti gw bikin dah yaaa Candle light dinner menu menu nya siapa tau pengen makan bareng pacar atau selingkuhan
  20. 1 point
    Terima kasih penjelasannya gan, lengkap dah tuh list listnya. Btw kalau mau exchange dengan jumlah besar sih mendingan cari orang lain dulu yang mau nge exchange, lumayan juga soalnya itu biaya fee nya. Kalo misalkan mau exchange 0.1 BTC kena fee 3% aja kena feenya jadi 300k satoshi.
  21. 1 point
    Owalaaahhh, harus diatas 0.01 ya kalo mau 3% kwkwkwkwkw yang 0 persen ga ada bang Noe ?
  22. 1 point
    Betul banget nih, keren banget dan makasih momod momod indo yang udah bisa bikin balik bayaran di forum indo semoga ga ada masalah lagi yaa, dan lu juga dik jangan posting sarapan pagi @dikarico
  23. 1 point
    Exchange fee depends on your exchange amount: up to 0.005 btc / 0.15 eth / 0.06 bch / 0.6 ltc / 9000 doge: fee 5% up to 0.01 btc / 0.3 eth / 0.12 bch / 1.2 ltc / 18000 doge: fee 4% above 0.01 btc / 0.3 eth / 0.12 bch / 1.2 ltc / 18000 doge: fee 3% Monggo silahkan om Davin
  24. 1 point
    Steve

    Donations made!

    Wikipedia $1,000 donation: https://bit.ly/2DOsM27
  25. 1 point
    dikarico

    [Entertainment] Box Office Streaming

    klo ini udah tayang bang neo, ane malah dah ada versi bluraynya hehe, mau? haha sangking serunya nonton ya pak, moga-moga opit sampek lupe setting lose hahaha
  26. 1 point
    bigbrankx

    Is anyone here still mining?

    I've mined a time ago, and I dont anymore
  27. 1 point
    Bet: 25,736,321,965 placed by SEMPAXs on 27/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,736,322,319 placed by SEMPAXs on 27/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,736,322,711 placed by SEMPAXs on 27/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,736,323,052 placed by SEMPAXs on 27/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000 Bet: 25,736,323,355 placed by SEMPAXs on 27/11/2018 Wagered 0.00013000 Multiplier 5.00x Profit 0.00052000
  28. 1 point
    wah sudah ada kabar baik nih, syukur deh. terima kasih buat semua suhu suhu yang sudah berjuang mengebalikan fasilitasnya, mari kita jaga bersama.
  29. 1 point
    еще один момент. скорее всего играя на 2 монеты у вас будет сыпать ошибки. рейт тротлинг
  30. -1 points
    roomfirst

    Kenapa Gambling di Indonesia Ilegal ?

    Ya kalau singapura mah jangan ditanya gan wkwkwk, kalau gak salah biaya hidup di singapura juga besar tuh. Kalau ngomongin SDM sih udah paling susah dah dan menurut ane SDM emang berpengaruh besar sih.
×