Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Here's another Picture from the past , PD's design has evolved a lot as you can see when you compare it to this image 😛
  3. Bet: 30,514,058,139 placed by PrimeDragon on 22/04/2019 Wagered 0.00001800 Multiplier 11.61x Profit 0.00019091 Bet: 30,514,058,595 placed by PrimeDragon on 22/04/2019 Wagered 0.00001800 Multiplier 11.61x Profit 0.00019091
  4. I think the current design is very nice , fancy , we just need a night mode it would be perfect
  5. Primedice is the best one in my opinion , i tried few ones and never got same pleasure and feeling as i get in Primedice...
  6. I think that a good strat will help you to get more chances to win but in the long term all strats work until they don't anymore , so luck is needed as well to make you win.
  7. Bet: 30,513,698,701 placed by elissa3335 on 22/04/2019 Wagered 0.00007000 Multiplier 11.61x Profit 0.00074243 Bet: 30,513,701,597 placed by elissa3335 on 22/04/2019 Wagered 0.00007000 Multiplier 11.61x Profit 0.00074243
  8. Bet: 30,513,658,779 placed by jullifit on 22/04/2019 Wagered 0.00013800 Multiplier 11.61x Profit 0.00146364 Bet: 30,513,660,034 placed by jullifit on 22/04/2019 Wagered 0.00006900 Multiplier 11.61x Profit 0.00073182
  9. mungkin strat ini work hanya untuk hit and run saja gan dan untuk beberapa kali win saja dan mungkin untuk meminimalisir kekalahan kita bisa menrotate seed nya di saat sudah beberapakali win
  10. sayang sekali waktu nya gan tapi walaupun sudah lama kenal tapi forum tetap sepi percuma gan tidak ada topk baru dan walaupun ada yang menreplynya pun terlalu sedikit
  11. Bet: 30,513,243,212 placed by Fedrian24 on 22/04/2019 Wagered 0.00023838 Multiplier 11.61x Profit 0.00252828 Bet: 30,513,243,545 placed by Fedrian24 on 22/04/2019 Wagered 0.00003100 Multiplier 11.61x Profit 0.00032879
  12. I already did that @Mirela but still same problem , even if i removed all my friend's list i can't add new friends and i got this message https://prnt.sc/nfd19a so i can't do nothing i'm stuck with this issue.....
  13. Today
  14. Bet: 30,508,519,607 placed by ParakanMuncang on 22/04/2019 Wagered 2.00000000 Multiplier 11.61x Profit 21.21218000 Bet: 30,508,520,349 placed by ParakanMuncang on 22/04/2019 Wagered 2.00000000 Multiplier 11.61x Profit 21.21218000 Bet: 30,510,507,928 placed by ParakanMuncang on 22/04/2019 Wagered 2.00000000 Multiplier 2.00x Profit 2.00000000
  15. Bet: 30,511,980,299 placed by sankasanka on 22/04/2019 Wagered 1.90000000 Multiplier 11.61x Profit 20.15157100 Bet: 30,511,980,711 placed by sankasanka on 22/04/2019 Wagered 1.90000000 Multiplier 11.61x Profit 20.15157100
  16. Bet: 30,511,908,823 placed by Koljascha on 22/04/2019 Wagered 0.00024800 Multiplier 11.61x Profit 0.00263031 Bet: 30,511,909,305 placed by Koljascha on 22/04/2019 Wagered 0.00024800 Multiplier 11.61x Profit 0.00263031 Bet: 30,513,890,729 placed by Koljascha on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 10.00x Profit 0.00000900
  17. mantap sih gan kalau hit di last bet,yang awalnya emosi berubah jadi ceria wkwkwk ane juga suka ngasih rain kalau lagi hit di balance gede,cuman belom pernah masuk High roller takut rasanya main dengan duit gede
  18. aa Davin belakangan ini jarang nongol gan,karena lagi sibuk bikin skripsi katanya saya sering liat davin kalau di sebelah on jam jam menuju celeng telegram.
  19. celeng minggu ini sulit sekali dalam menemukan Angka 6.66 sampe 7K bet belom nemu tuh. semoga nemu dah soalnya dananya cuman dikit doang
  20. menurut saya kemenang tidak ditentukan oleh manual ataupun otomatis tapi ditentukan oleh Hoki Tapi saya kalau main manual bawaanya pengen cepet cepet opit sajadan malah terbawa nafsu.Jadi saya sering main otomatis dan terkadang mendapatkan kemenangan yang lumayan banyak.
  21. Very hard challenge , but very hard , i had many times 5 greens in a row on 9x , never on 11x why not
  22. Bet: 30,511,348,851 placed by MartianArmy on 22/04/2019 Wagered 1.90000000 Multiplier 11.61x Profit 20.15157100 Bet: 30,511,348,513 placed by MartianArmy on 22/04/2019 Wagered 1.90000000 Multiplier 11.61x Profit 20.15157100
  23. Ну вот и свершилось, дошли руки до мастерноды, таки я её сделал)) Выделил и закрасил свои данные дабы не компрометировать себя) Теперь будем смотреть, скока она принесет профита. 500'000 блок уже близко)
  24. menurut saya strategi ini membutuhkan keberuntungan untuk hit di nonce kisaran 40-100an karena kalau sampe kena long red malah profitnya akan sedikit sekali atau bahkan malah rugi gan
  25. wah saya sering seperti ini gan apalagi kalau di sebelah suka kena longred,pasti deh lempar lemparan dari Primedice ke stake. Eh pas di all in masih tetep aja merah,bikin kesel wkwkwk
  26. Bet: 30,509,832,140 placed by Owly on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 11.69x Profit 0.00001069 Bet: 30,509,832,331 placed by Owly on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 11.69x Profit 0.00001069 6.66 😈 Bet: 30,511,115,362 placed by Owly on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 10.00x Profit 0.00000900
  27. Bet: 30,511,019,487 placed by mrmuscolo11 on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 11.61x Profit 0.00001061 Bet: 30,511,019,797 placed by mrmuscolo11 on 22/04/2019 Wagered 0.00000100 Multiplier 11.61x Profit 0.00001061
  1. Load more activity
×